Voor een betrouwbare administratie

Outsourcing financiële administratie

Voor veel ondernemers zorgt de financiële administratie voor te veel afleiding van de zaken die er echt toe doen. Denk aan het werven van goed personeel, opvang bij ziekte, zorgen dat de systemen up to date zijn, enzovoort. Om deze redenen kiezen steeds meer ondernemers ervoor om de gehele financiële administratie ergens anders onder te brengen. Niet alleen geeft dit ruimte voor het ondernemen zelf, maar ook de kosten zullen dalen. Wij bieden jou de mogelijkheid om de financiële administratie bij ons onder te brengen, inclusief (een gedeeltelijke) overname van personeel.

Kostenbesparing

Wanneer je besluit tot het outsourcen van je financiële administratie zul je merken dat je kosten naar beneden gaan. Het voeren van de financiële administratie is onze core business. Wij weten het maximale uit ons personeel en de systemen te halen.

Gemiddeld genomen zijn onze tarieven lager dan de kosten die je zelf moet betalen voor je personeel. Om hier een nadere toelichting op te krijgen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij rekenen je graag je kostenbesparing voor.


Meer inzicht door vergaande automatisering

Doordat wij onze automatisering continue up to date houden zorgen wij voor inzicht in de financiën voor iedereen in jouw organisatie die daarvoor bevoegd is.

Je hoeft je zelf geen zorgen te maken over de automatiserings oplossing en wij denken met je mee over de informatie die voor jou of anderen in je organistaie van belang is. Op basis van gemaakte afspraken garanderen wij een tijdige oplevering van de cijfers.


Betrouwbaar

Wanneer je een relatief kleine financiële administratie nodig hebt, is het vrijwel onmogelijk om alle specifieke kennis over accountancy regels, automatisering en fiscale zaken in huis te hebben.

Wij hebben deze kennis in huis en dit is bij de dienst inbegrepen!

Flexibiliteit

Wanneer je de financiële administratie onderbrengt bij een externe partij, bewegen de kosten mee met de omvang van jouw onderneming. Wanneer je groeit heb je geen zorgen over het aannemen van extra personeel en bij krimp hoef je ook niet af te slanken.

Onze dienstverlening sluit altijd aan op wisselende omstandigheden.


Ontzorgen

Omdat het management niet de financiële achtergrond heeft om inhoudelijk te kunnen oordelen, is het vaak lastig om een financiële administratie aan te sturen. Wanneer je overgaat tot outsourcing hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Er worden afspraken vastgelegd over op te leveren zaken (output). Wij zijn verantwoordelijk voor het proces dat daarachter zit en alle bijzaken worden door ons afgehandeld.

Daarnaast is het niet meer nodig om veelvuldig gebruik te maken van een externe accountant of een fiscaal specialist. Deze kennis hebben wij in huis.

Ook zien we nog vaak dat veel kennis bij één persoon in het hoofd zit. Wanneer deze persoon vertrekt, gaat deze kennis verloren. Daar heb je geen last meer van wanneer je outsourced. Wij zorgen voor borging van alle kennis over jouw administratie.