Voor een betrouwbare administratie

Consultancy op het gebied van financiën

Wanneer het wat minder goed gaat met de economie is het zaak om uw fiannciële huishouding goed op orde te hebben. Wij kunnen je helpen om ook zwaardere tijden financieel goed door te komen. Maar ook in betere tijden heb je soms behoefte aan een goed financieel advies om je te ondersteunen bij het aanvragen van een financiering of bij het doen van grotere investeringen.

Ben je een startende ondernemer? Dan kunnen wij je helpen bij het opstellen van een gedegen business plan. Dat is nu extra aantrekkelijk, wij bieden namelijk een korting van 25% voor startende ondernemers.

Businessplan

Als startende ondernemer is het belangrijk om een gedegen businessplan op te stellen. Niet alleen voor eventuele investeerders, maar vooral voor jezelf, Je hebt dan altijd iets om op terug te grijpen wanneer je dreigt in de dagelijkse hectiek de belangrijkste zaken uit het oog te verliezen. Een goed businessplan helpt je bij het maken van de juiste keuzes.

Maar niet alleen startende ondernemers hebben baat bij een goed businessplan. Ook wanneer je al een tijdje als ondernemer actief bent is het goed om je oude businessplan nog eens te herzien.

Wij kunnen je hierbij helpen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.


Overige advisering

Zo zijn er nog veel meer aspecten die van belang zijn voor een gezonde financiële huishouding. Wanneer is het een goed moment om te gaan investeren? En hoe moet je dat dan financieren? Wanneer komt het moment om personeel aan te nemen? Of juist af te schakelen?

Zomaar een paar vragen waar wij kunnen helpen de juiste antwoorden te vinden.

Voor meer informatie over onze consultanct activiteiten kun je altijd contact met ons opnemen.

Financiële outlook

Onderdeel van een businessplan is een financiële outlook. Onderdelen daarvan zijn onder andere een budget en een liquiditeitsprognose. Een budget zegt iets over de opbrengsten en kosten die je de komende maanden en jaren zult gaan maken. Een liquiditeitsprognose zegt iets over de geldstromen die je verwacht te genereren.

Een financiële outlook is ook van belang voor eventuele investeerders wanneer je plannen hebt om uit te breiden. Zij zullen van je willen weten of zij een veilige investering gaan doen.