Voor een betrouwbare administratie

Boekhouding en administratie uitbesteden?
Besteed je je tijd liever aan administratieve rompslomp of aan datgene waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen? Wij zorgen ervoor dat je geen minuut langer dan noodzakelijk aan je administratie hoeft te besteden en zorgen voor een professionele afhandeling van jouw administratie. Wij staan voor je klaar!

Naast het zorgen dat de boekhouding up to date is, zorgen wij voor periodieke, heldere financiële overzichten zoals jij deze wenst en op momenten dat jij er behoefte aan hebt. Met verhalen over saaie belastingregels en onbegrijpelijke jaarrapporten vallen we je niet onnodig lastig.
Wanneer je jouw boekhouding en administratie aan ons uitbesteedt profiteer je van de volgende voordelen:Automatisering

Wij automatiseren zoveel mogelijk handelingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het automatisch inlezen en verwerken van bankafschriften.

Maar ook het koppelen van webwinkel software en automatische betaalsystemen behoort tot de mogelijkheden.


Scherpe prijzen

Door onze efficiënte manier van werken en vergaande automatisering zijn we in staat om het aantal uren beduidend lager te houden dan een gemiddeld collega administratiekantoor in Lelystad en omstreken. Hierdoor zijn de kosten voor jou ook aanzienlijk lager.

Wij bieden drie tariefstructuren:

  1. Tarief per verwerkte mutatie
  2. Vast tarief per maand
  3. Tarief per uur

Neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende tariefstructuren door te spreken.

Ervaren medewerkers

Onze focus ligt op betrouwbaar zijn en kwaliteit leveren. Wij zijn ervaren financials met ruime ervaring in dienstverlenende organisaties. Door onzekrachten te bundelen kunnen wij een hoge mate van expertise bieden.
Uitbesteding op maat

Wat je aan ons uitbesteedt bepaal je zelf. Wil je de kosten in de hand houden, dan kun je bijvoorbeeld zelf facturen aanmaken die automatisch in ons pakket verwerkt worden. Maar je kunt ook de volledige financiële administratie aan ons uitbesteden en alle varianten daartussen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.